Om Café Kræmmerhuset

café kraemmerhusets hjemmebagte vafler i ebeltoft
Når der smyger sig en skøn duft af nybagte kræmmerhuse op gennem de gamle skæve gader i Ebeltoft – så bliver man lækkersulten.
For de mange turister der hvert år besøger vores skønne by, er et helt nybagt kræmmerhus med gammeldags flødeis og hjemmelavet guf en rigtig klassiker. Det er hovedsageligt de samme mennesker der hvert år kommer tilbage til Ebeltoft, så de ved, lige så godt som de lokale, hvor godt det smager hos Café Kræmmerhuset. 

cafe kraemmerhuset moules frites ebeltoftMen caféen har meget mere at byde på. Uanset om I føler for lækker frisk fisk, skaldyr fra den lokale fiskehandler, eller en lækker burger lavet med de bedste råvarer, sammen med et glas iskoldt og velskænket fadøl – så er Café Kræmmerhuset stedet.

Køb Ebeltoft Coffee hos Cafe Kraemmerhuset i EbeltoftI cafeen kan du også smage vores helt egen kaffe Ebeltoft Coffee, som vi i al beskedenhed er yderst stolte af. Café Kræmmerhuset sælger selvfølgelig også kaffebønner fra Ebeltoft Coffee, så du kan tage den gode kaffeoplevelse med dig hjem.
Fra tid til anden afholder vi også kaffekurser, og du kan blive klogere på det hele samt købe Ebeltoft Coffee her til suveræne priser: Se vores udvalg af kvalitets kaffe

Kom ned og besøg os – vi glæder os til at se dig! 
Hyggelige Café Kræmmerhuset i Ebeltoft